28 Kasım 2010 Pazar

Apartmanımızdaki Fuhuş Yuvası

 Şu an salonumda Erasmuslu turuncu bir çocuk bölümden bir arkadaşıma ders anlatıyor. Ev arkadaşım çalışma odamda proje hazırlıyor. Ve ben kapıya koşup apartmanda yankılanan bağırışları dinlemekle buraya gelip yazmak arasında mekik dokumaktayım.

 Apartanımızdaki yeniyetme kızlardan biri, Gonca isimli bir arkadaşına evin anahtarını vermiş ve sevgili Goncagül bu anahtarı yükselen ateşini söndürmek için kullanmış anlaşılan. Çok azmışsanız ve başkasının evine birini atıyorsanız bu durumun her zaman sakıncaları olduğunu bilmek ve tetikte olmak gerekir. Örneğin siz uygunsuz bir pozisyondayken ki bu benim kafamda nedense birden yarıçıplak domalmış bir Goncagül ve arkasında küçük bir adam imajını canlandırdı, her an ev sahibinin sürprizsever annesi sizi basabilir. Çünkü unutmayın, eğer arkadaşınız üniversiteye yeni başlamış bir hazırlık çömeziyse size verilen bir anahtarın kopyası onun evhamlı annesinde kesinlikle vardır.

 Tüm bunlara rağmen yine de bu şapşal kızlar onca ağır lafı haketti mi bilemiyorum azmış Goncagül'e yardım ve yataklık eden kızın annesi! Kendi kızın da dahil o evdeki diğer iki kıza ve Goncagül'e (tamam o sinir harbi içinde günah keçisinin azgın Goncagül olması uygundur fakat...) "fahişeler! burası fuhuş yuvası değil! orospular! kaltaklar! aile kızı bunu yapmaz! bu evin kirasını ben ödüyorum, gidin 5 yıldızlı otelde yapın, burda değil 5 yıldızlı otelde becerin birbirinizi!" diye bağırması bence uygun değildi. Ayıp ettin sürprizsever anne, kınıyorum seni.

 Bir kere başta sen kendini böyle bir sahneye hazırlamalıydın o kapıyı açarken. Ergenliği süresince muhtemelen senin sıkı yönetimin sebebiyle bir bok yaşayamamış genç bir kızın var o evde. Hadi o kız masum diyelim, Goncagül azmış, Fatmagül'ün suçu ne!? :) Kızların  kapının üstteki iki kilidini de çevirmemesi büyük falso tabi, aptallıkları yadsınamaz bir gerçek. Ben o iki kilidi eve girmeye yeltenecek hırsızlar, tecavüzcüler için çevirirken eğer böyle bela bir anneniz varsa siz de onu düşünerek çevirmeliydiniz. Ayrıca annecim çok pardon ama "Gidin 5 yıldızlı otelde becerin birbirinizi..." nasıl mantıkdışı bir cümledir şu durum için. Sence bu yeniyetmelerin hiçbirinde birbirlerini bir gece becermek için 5 yıldızlı otele gidecek mangır olsa senin kıçıkırık evine mi kalırlar? Ha yapanı yok mu, var tabii...ama 5 yıldızlıda değil, bulabilirlerse içi boş tek yıldızlısında o da geceliğini Alman usulu paylaşıp vererek :))

 İşin en kötü yanıysa bizim apartmanın duvarlarının multi ince olması ve bu kavganın bütün apartman ahalisi tarafından dinlenmesiydi. Şimdi herkesin bu saf salak acemi kızları fişlemesine mi yanalım yoksa bayram tatilinde kapıcımızın kaçması sebebiyle onun dairesinde kalan ev sahibimizin de bu kavgaya kulak misafiri oluşuna mı. Hayır zaten kontrat sırasında bizle dalga geçer gibi bir triplere girerek "Yalnız bu apartmanın kuralları vardır erkek arkadaş giremez, Yahya kimlik kontrolü yapacak." demesi o an kıçımızı kıkırdatırken şimdi böyle bir olaya şahit olması tam oldu.

 Tüm bu olanlarsa beni kendime, bayram tatilinde Yahya kaçtıktan sonra, ev sahibi onun dairesindeyken ve herkes tatil için memleketine gitmişken acaba  apartmandaki tek dolu daireden gelen iniltili haykırışları duymuş mudur sorusunu sormaya itti.

Sürprizsever annemizin carlayan sesini oturduğum yerden hala duyduğumu gözönüne alırsak...evet beni ve Hanna'yı da duymuş olmalı :/

0 yorum:

Yorum Gönder